El Marina Cambrils cau golejat a casa, contra el Salou, en el darrer partit de la temporada

Un moment del partit entre el Marina Cambrils i el Salou, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 1 - Salou 5

El passat diumenge 27 de juny al migdia, el Marina Cambrils va jugar el seu darrer partit de la temporada. En aquest últim enfrontament de lliga, els cambrilencs rebien la visita del Salou, que arribava com a tercer classificat de grup. Els rivals no van donar massa opcions al Marina i el van golejar amb un clar resultat d'1 a 5. Ben aviat, en el minut 10 de joc, el Salou s'avançava en el marcador, però gairebé a les acaballes de la primera part, el Marina Cambrils reaccionava i situava l'empat amb un gol de Boujemaa. L'empat local no va durar massa, ja que en el minut 45, el Salou tornava a capgirar el marcador. Ja en el segon període, en els minuts 68 i 69, el Salou va marcar dos gols consecutius que encarrilaven el seu triomf. A més, a falta de 4 minuts perquè finalitzés el temps reglamentari, els salouencs van tornar a marcar i arrodonien la seva golejada.