Societat

Entitats

La Junta Directiva del Club Nàutic Cambrils supera la moció de censura presentada per un col·lectiu de socis de l'entitat

Els socis i sòcies de l’entitat han avalat la gestió de l’equip actual en una Assemblea Extraordinària celebrada aquest matí a Fira Reus

Per Redacció

Els socis i sòcies van votar la moció de censura
Els socis i sòcies van votar la moció de censura | Cedida

La moció de censura presentada per un col·lectiu de socis i sòcies del Club Nàutic de Cambrils, finalment, no ha prosperat. Els socis i sòcies d'aquesta entitat han votat a favor de la continuïtat de l’actual projecte de gestió de l’entitat i s'ha desestimat el vot de censura presentat contra la totalitat de l’actual Junta Directiva per part d’un grup de socis i sòcies del Club. En l’Assemblea General Extraordinària celebrada aquest matí, els socis han tingut l’oportunitat d’escoltar els arguments i el projecte de l’equip de gestió, així com dels promotors del vot de censura, proposta que no ha obtingut prou suports per avançar.

La Junta Directiva actual ha expressat la seva intenció de seguir treballant, amb un entusiasme renovat, pel CNCB i pels seus socis. En aquest sentit, la Junta ha volgut manifestar que manté la seva posició de diàleg i mà estesa per treballar de manera conjunta amb tota la massa social del Club per avançar en els projectes en curs i enfortir l’entitat.
L’Assemblea General Extraordinària del Club Nàutic, que s'ha celebrat a Fira Reus, per tal de poder complir amb les mesures sanitàries necessàries per garantir la seguretat de tots els assistents, ha tingut una baixa participació per part dels socis. Aquesta ha estat la primera Assemblea presencial que el Club celebra des de l’esclat de la pandèmia, la situació fins ara havia obligat a celebrar-les de manera telemàtica en dues ocasions.

Un moment de l'assemblea del Club Nàutic / Foto: Cedida

 

Comenta aquest article