Informació general

Via pública

Ports de la Generalitat inicia el reforç del servei de neteja a la façana marítima

Per altra banda, Ports de la Generalitat ha renovat aquests dies l’enjardinament de la zona portuària en el tram del passeig marítim

Per Redacció

Imatge de la façana marítima del Port
Imatge de la façana marítima del Port | Lluís Rovira i Barenys

Ports de la Generalitat inicia, avui 24 de juny, el reforç del seu servei de neteja a la façana marítima del Port de Cambrils, amb una ampliació de la freqüència en el buidatge de les papereres, així com la neteja viària. Aquest reforç de la neteja s'allargarà fins la primera quinzena del mes de setembre. El pla de neteja estival preveu fer el buidatge de les papereres de forma continuada tres vegades al dia (matí, tarda i nit), per evitar acumulacions de deixalles que puguin afectar el passeig. Així mateix, es reforça el servei de neteja de paviments, fent actuacions diàries amb la màquina hidronetejadora, l’escombradora i la bufadora-aspiradora. També s’incrementarà el servei de neteja de taques al paviment produïdes per restes de menjar o begudes amb la màquina fregadora.

Tots aquests serveis ja es fan de forma periòdica durant la resta de l’any, però en temporada baixa, el buidatge de papereres es fa un cop al dia i la màquina escombradora passa dos cops per setmana. Segons ha explicat Ports de la Generalitat, l’Administració portuària considera necessari reforçar el servei en temporada alta, així com els dies en què es fa alguna activitat especial.

Per altra banda, Ports de la Generalitat ha renovat aquests dies l’enjardinament de la zona portuària en el tram del passeig marítim de Cambrils gestionat per l’empresa pública, de cara a la temporada estival. La millora de l’enjardinat d’aquesta part del passeig és una acció prevista en el Pla d’actuacions de 2021.

 

Comenta aquest article