Esports

Triatló

Andrés Puértolas, Melodie Riotteau, Raul Lorenzo i Blanca Sanromà, guanyadors de la Triatló de Cambrils (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

La Triatló de Cambrils, ahir a la tarda, encetava el cap de setmana amb esdeveniments esportius destacats a l’aire lliure a Cambrils i suposava el retorn de les proves massives a la nostra població després de més d’un any d’aturada

Per Lluís Rovira i Barenys

Raul Lorenzo, guanyador de la distància Sprint, al creuar la línia d'arribada
Raul Lorenzo, guanyador de la distància Sprint, al creuar la línia d'arribada | Lluís Rovira i Barenys

La Triatló de Cambrils, ahir a la tarda, encetava els esdeveniments esportius destacats i a l'aire lliure d'aquest cap de setmana amb esdeveniments esportius a Cambrils i suposava el retorn de la triatló a la nostra població després de més d’un any d’aturada a causa de la pandèmia. Ahir, poc més de 450 triatletes prenien part en la Triatló de Cambrils, repartits en les dues categories de la prova corresponents la distància Olímpica, amb un recorregut total de 51,5 km, i a la distància Sprint, amb un recorregut de 25, 75 km.

Andrés Puértolas, en homes, i Melodie Riotteau, en dones, van ser els guanyadors en la distància Olímpica mentre que Raul Lorenzo, en homes, i Blanca Sanromà, en dones, van ser els guanyadors en la distància Sprint.

La prova es va disputar sota un temps ennuvolat i amb alguna gota escadussera de pluja. Aquest cop el Triatló, que enguany arribava a la vuitena edició, s’ha desplaçat cap a la platja del Regueral, pel que fa a la prova de natació, i la Rambla del Regueral i el vial del Cavet pel que fa a la prova ciclista, i bona part del passeig litoral de llevant pel que fa a la cursa de peu.