Informació general

Obres

L'Ajuntament millora paviments, enllumenats i pintura a diferents carrers del municipi

Les actuacions consisteixen en reparacions de voreres i escocells, incorporació d'enllumenat de baix consum i repintat de bancs i proteccions viàries

Per Redacció

Obres de reparació del paviment al passeig litoral de llevant
Obres de reparació del paviment al passeig litoral de llevant | Cedida

El Departament de Serveis Generals i la Brigada de l'Ajuntament continuen treballant en les reparacions oportunes als carrers del municipi per tal de millorar-ne l'estat. Les reparacions s'han dut a terme durant el mes de maig i el que portem del mes de juny. Entre aquestes obres destaquen les renovacions de vorera del carrer Robert Gerhard i de la Rambla del Regueral. També s'han fet reparacions de vorera a l'avinguda Alexandre Galí, als carrers de València i Ramon Llull, al Passeig Marítim de Llevant, al carrer Còrsega, a la Rambla Jaume I i a l'Avinguda Beethoven, i en breu s'iniciaran les obres al carrer del Camí del Corralet. 

Millora de l'enllumenat públic

Pel que fa a l'enllumenat públic s'ha renovat amb la col·locació de tres nous fanals a la rotonda del Patronat de Turisme i tres més a l'aparcament del Parc del Pescador. A més s'ha renovat la il·luminació del carrer Camí del Corralet. Tot aquest nou enllumenat instal·lat és de baix consum. Per altra banda, s'han fet reparacions de l'enllumenat al carrer de Pau Casals, el carrer de les Drassanes i el carrer de Sant Pere.  

A banda, s'han pintat els bancs de la plaça de l'Església de Sant Pere, de l'avinguda de l'Horta de Santa Maria, els de la Platja del Cavet i del Parc del Pescador. A més, també s'han pintat els fanals de la plaça de l'Església de Sant Pere, les proteccions viàries del Vial del Cavet i la barana de la Rambla del Regueral.  

Per últim, s'han reparat els escocells de la Plaça de l'Església de Sant Pere i del Carrer d'Arístides Maillol. També s'han col·locat noves proteccions viàries al vial del Cavet. 

Comenta aquest article