Informació general

Circulació

Talls de trànsit i prohibicions d'aparcament pels dos grans esdeveniments esportius d'aquest cap de setmana

El dissabte 19 de juny a la tarda i diumenge 21 de juny al matí s'han previst restriccions amb motiu del triatló i la cursa de 10 km

Per Redacció

Imatge d'una de les proves de la Triatló de l'any 2019, la darrera edició que es va celebrar
Imatge d'una de les proves de la Triatló de l'any 2019, la darrera edició que es va celebrar | Lluís Rovira i Barenys

La Policia Local tallarà el trànsit de diversos carrers aquest cap de setmana amb motiu dels dos grans esdeveniments esportius que se celebren a la nostra població: el Triatló que se celebrarà demà dissabte 19 de juny, de 16h a 19h; i la cursa de 10 Km de la Mitja Marató que es portarà a terme diumenge, 21 de juny de 9,30 a 13 hores. Les restriccions de trànsit i les prohibicions d'aparcament afectaran especialment els carrers i places del recorregut de les proves i les vies adjacents. 

Restriccions pel dissabte 19 de juny  

Amb motiu del Triatló, demà dissabte 19 de juny a partir de les 15:50 hores la Policia Local iniciarà el tancament de carrers afectats pel recorregut, i senyalitzarà els desviaments de la circulació a les vies alternatives, de manera que a les 16 h, hora d'inici de la cursa, tot el recorregut quedi tancat a la circulació de vehicles.

Les diferents proves del Triatló transcorreran principalment per l'avinguda Diputació, entre el Club Nàutic i l'av. Joan XXIII, la rambla Regueral, el carrer Monestir de Poblet i el Vial de Cavet. És un circuit tancat que els participants faran d'anada i tornada. En el cas de la cursa en bicicleta els participants faran quatre tombs al recorregut, el tram de cursa a peu és pel carril bici de Llevant.  

Durant el desenvolupament de la prova esportiva també hi haurà serveis que es veuran afectats, parades de bus i pàrquings públics o privats, que tinguin el seu accés o sortida dins del recorregut. Per tant les empreses hauran de preveure aquesta circumstància, i informar les persones usuàries que puguin quedar afectats per aquesta restricció. Els talls també afectaran a la circulació de busos pel recorregut i la parada a la rotonda del Club Nàutic. A partir de les 14 hores aproximadament, la primera i última parada serà a la cruïlla amb l'avinguda Joan XXIII, on hauran de fer el gir i tornar cap a Salou. La parada de taxi de l'avinguda Diputació i de la Rambla Regueral s'haurà de traslladar a la parada bus de la rotonda del Club Nàutic. 

A més, durant el dia 19 de juny hi haurà prohibicions d'estacionament a la Rambla Regueral, l'Avinguda Diputació (del número 1 al 28), l'avinguda Diputació amb l'avinguda Joan XXIII i el carrer Monestir de Poblet.  

Restriccions pel diumenge 20 de juny  

Amb motiu de la cursa de 10 km de la Mitja Marató, el  diumenge 20 de juny, a partir de les 9:20 hores la Policia Local iniciarà el tancament de carrers del recorregut, i la senyalització dels desviaments de la circulació a les vies alternatives, perquè a les 9:30 hores, hora d'inici de la cursa, tot el recorregut quedi tancat a la circulació de vehicles. Les diferents proves de la Mitja Marató transcorreran principalment per l'avinguda Diputació fins a la cruïlla amb l'avinguda de Mas Clariana, així com el port de Cambrils. Aquest recorregut és un circuit tancat de 10 quilòmetres que els participants faran d'anada i tornada.  

Durant el desenvolupament de la prova esportiva també hi haurà serveis que es veuran afectats pel recorregut. Per tant les empreses hauran de preveure aquesta circumstància, i informar els usuaris que puguin quedar afectats per aquesta restricció. Pel que fa a la circulació de busos pel recorregut, la parada d'aquests a la rotonda del Club Nàutic, es veurà afectada a partir de les 8 hores aproximadament. En aquest sentit, la Rambla Regueral amb carrer Monestir de Poblet serà el punt de parada i canvi de sentit dels busos de la línia Cambrils-Salou-Tarragona, que hauran de circular pel Vial de Cavet. La parada de taxi de l'avinguda Diputació s'haurà de traslladar a la parada de la rambla Regueral. 

A més, es prohibirà l'estacionament a  l'avinguda Diputació (entre els números 1 i 28), l'avinguda Diputació amb l'avinguda Joan XXIII i un tram de la Rambla Regueral.

Recorregut de la Triatló per demà dissabte 19 de juny
Recorregut de la Mitja Marató

 

Comenta aquest article