Informació general

Meteorologia

Un fort aiguat descarrega sobre Cambrils

En gairebé mitja hora han caigut més de 50 litres/m2 i l'aigua acumulada als passos inferiors dels ponts ha atrapat diversos vehicles

Per Lluís Rovira i Barenys

Vehicle atrapat al vial de pujada, sota el pont de l'antiga via fèrria
Vehicle atrapat al vial de pujada, sota el pont de l'antiga via fèrria | Lluís Rovira i Barenys

Un fort aiguat ha caigut sobre Cambrils cap a quarts de 5 de la tarda i durant gairebé mitja hora la pluja ha caigut amb molts intensitat. L'estació meteorològica de la Casa Sant Josep ha enregistrat 54,6 litres/m2. La intensitat de la pluja ha fet que ràpidament s'inundessin els passos inferiors dels diferents ponts que hi ha a Cambrils. Tant al pont de pujada com el de baixada dels vials paral·lels a la riera d'Alforja s'hi han quedat vehicles atrapats. En alguns dels casos els conductors han hagut de ser rescatats. La pluja ha anat acompanyada de llamps i trons i en algun moment ha marxat el subministrament elèctric de la població.

La pluja també ha inundat l'avinguda de la Diputació, a la zona de Vilafortuny així com la confluència del camí de Vilafortuny amb la riera de Maspujols. El front de pluges ja ha passat i s'ha desplaçat cap a les comarques de l'interior de Barcelona i de Girona.

La pluja ha caigut amb intensitat durant uns vint minuts / Foto: Lluís Rovira i Barenys
Vehicle atrapat sota el pont de l'antiga via fèrria / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article