Informació general

Incendi

Un cotxe s'incendia dins un pàrquing comunitari i causa l'alarma dels veïns

Els mateixos veïns van extingir el foc abans que arribessin els bombers

Per Redacció

Vehicles de bombers davant de l'edifici on es va produir l'incident
Vehicles de bombers davant de l'edifici on es va produir l'incident | Laura Tarsà

Un cotxe es va incendiar en un pàrquing comunitari del carrer d'Eduard Toldrà, ahir a primera hora de la tarda, causant l'alarma dels veïns. El foc el van extingir els mateixos veïns però l'incendi va provocar una gran quantitat de fum al pàrquing. L'avís del foc es va rebre poc després de 2/4 de 3 de la tarda i immediatament van acudir al lloc diverses dotacions de bombers així com patrulles de la Policia Local i Mossos. Els agents van bloquejar els ascensors dels portals de l'edifici que tenen accés al pàrquing i van col·laborar amb els bombers per revisar les escales ja que el fum va anar pujant cap amunt, als diferents pisos de l'immoble. El fum va entrar pels tubs de ventilació dels lavabos dels pisos però en poca quantitat de manera que no va ser necessari evacuar cap habitatge.

D'altra banda, a través de l'administrador de la finca es van avisar als operaris que realitzen el manteniment de l'edifici que, un cop allí, es van coordinar amb els bombers per ventilar tot l'edifici. Els bombers van ventilar el pàrquing amb ventiladors i, posteriorment, van ventilar els pisos on s'havia observat fum

Es posen en contacte amb administrador de la finca que porta aquesta comunitat perquè avisi els operaris que realitzen el manteniment de l'edifici. Els operaris es coordinen amb bombers ventilar correctament l'edifici. A quarts de 7 de la tarda, els bombers van acabar la seva feina i van abandonar el lloc, moment en què es va restablir el trànsit al carrer afectat.

 

Comenta aquest article