Esports

Rem

Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils comença amb bon peu la Lliga Catalana de Llagut a Cambrils

Per Redacció

Un moment de la regata disputada pels Vogadors Vent d'Estrop, el passat diumenge a Cambrils
Un moment de la regata disputada pels Vogadors Vent d'Estrop, el passat diumenge a Cambrils | Martita Moreno

El passat diumenge es va disputar a Cambrils la primera de les quatre regates que formen part de la Lliga Catalana de llagut català. La regata, organitzada enguany per Rem Cambrils, va disputar-se a la platja de Prat d’en Forés en un matí de diumenge molt marcat per les altes temperatures i bona mar. Els Vogadors de Cambrils es van presentar a la prova amb 7 tripulacions: infantil, cadet masculí i femení, juvenil masculí, absolut masculí i, veterà masculí i femení.

La regata, va començar puntual a les 9h del matí amb la disputa de les mànegues classificatòries amb les regates contrarellotge. Cada categoria té una distància a cobrir i els temps assolits serveixen per a classificar-se per a les diferents finals: Final A; del primer al quart, Final B; del cinquè al vuitè, Final C; del 9è al 12è.

D’aquesta manera, els primers del club en participar van ser la categoria veterà masculí, en la que els Vent d’Estrop van aconseguir el millor temps. De la mateixa manera ho van fer a les categories cadet masculí i femení, veterà femení i Absolut masculí. Per la seva part, la tripulació juvenil va fer la segona posició.

L’Escola de Rem s’imposa en les categories en que participa

A partir de les 11h del matí es van disputar les finals, que es van iniciar amb la regata dels més petits, en la que amb una tripulació en la que debutaven més de la meitat de la tripulació, es van imposar a la tripulació de CN Flix. Tot seguit, en categoria veterà masculí, els Vent d’Estrop van aconseguir una clara victòria a la final A per davant de Rem Cambrils, Rem Premià i Vogadors de Calafell.

En categoria cadet, els Vogadors, en categoria masculina i femenina van imposar-se en les seves regates per davant de Nàutic Flix i Rem Pescadors, respectivament.

A continuació va ser l’hora de la regata de la categoria Veterà femení en la que no van poder repetir el bon paper de la mànega contrarellotge i es van haver de acontentar amb la 4a plaça, per darrera de Rem Cambrils, Xon’s Empuriabrava i RCN Tarragona. En categoria juvenil, en una tripulació mixta en la que hi havia cadets i 5 noies es van endur la victòria en una regata molt disputada amb Rem Badalona i Rem Santa Cristina.

Finalment, quan s’acostava a les 2 de la tarda, va ser l’hora de la final A de la categoria absolut masculí, la categoria reina de la regata, en la que els de Cambrils van fer molt bon paper lluitant fins al final per la primera posició amb Rem Santa Cristina. Van acabar però en segona posició, seguit de Rem Hotelers de Lloret i Nàutic de Móra.

Un cop disputada la regata els Vent d’Estrop en fan una molt bona valoració en la que s’han endut 5 victòries, 1 segona posició i una 4a posició, i es fixen l’objectiu de seguir treballant per tal de poder millorar-ho de cara a les properes regates. La propera, es disputarà ja aquest proper diumenge al port de Badalona i ja no serà fins el 4 de juliol que es disputarà la següent al meandre de Flix.

Diferents imatges dels Vogadors Vent d'Estrop durant la regata (Fotos: Martita Moreno)

 

Comenta aquest article