El Marina Cambrils cau golejat a casa contra l'Hospitalet de l'Infant, líder de la classificació

Un moment del partit entre el Marina Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 0 - Hospitalet de l'Infant 5

El Marina Cambrils va rebre, aquest passat diumenge al migdia, la visita del líder del grup: l'Hospitalet de l'Infant. Els visitants –que volien seguir mantenint la primera posició de la classificació– es van mostrar implacables i van golejar els cambrilencs per un contundent 0 a 5. Tot i que la primera part va acabar sense gols, l'allau ofensiu de l'Hospitalet de l'Infant va arribar en la segona part. Els set minuts de la represa, els visitants s'avançaven en el marcador amb un gol de penal, mentre que en el 66 anotaven el seu segon gol que encarrilava la victòria. Malgrat els intents del Marina, els cambrilencs no van ser capaços de perforar la porteria rival. Gairebé a les acaballes del temps reglamentari, en el minut 87, va arribar el tercer de l'Hospitalet de l'Infant. Dos minuts després i de forma pràcticament consecutiva, l'Hospitalet anotava dues dianes més amb les què arrodonia la golejada.

El Marina segueix ocupant la cinquena posició del seu grup amb 28 punts. El proper partit serà aquest proper cap de setmana al camp del Vila-seca –segon classificat del grup–, mentre que l'equip tancarà la temporada el 27 de juny, a casa, contra el Salou –tercer classificat–.