Informació general

Solidaritat

La campanya solidària «Pels valents» contra el càncer infantil arriba als 500.000 euros recaptats

Per Redacció

Agents de la Policia Local de Cambrils van fer el lliurament simbòlic del xec a agents de la Policia Local de Caldes de Malavella
Agents de la Policia Local de Cambrils van fer el lliurament simbòlic del xec a agents de la Policia Local de Caldes de Malavella | Cedida (Twitter Policia Local)

La Gran Gala dels Escuts Solidaris contra el càncer infantil es va dur a terme aquest dissabte 12 de juny, al Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella. Si el passat mes de desembre es feia el lliurament simbòlic del taló de 400.000 euros a Cambrils, aquest passat dissabte 12 de juny, agents de la Policia Local de Cambrils es desplaçaven a Caldes de Malavella per fer l'entrega simbòlica del xec de 500.000 euros. Els responsables de la campanya dels escuts solidaris –membres de la Policia Local de Caldes de Malavella, de Sant Celoni, i de Cambrils–, destaquen "la feina altruista que fan les diferents forces i cossos de seguretat, així com totes les entitats i comerços que col·laboren, ja que són el motor perquè campanyes com la de #PelsValents tirin endavant i assoleixin xifres rècord com els 500.000 euros".  

La gala va comptar amb la presència  de Begoña Curto, subdirectora de la Policia de la Generalitat que va mostrar el seu agraïment per relacionar el nom de les policies locals amb una causa tan noble i solidària com és la lluita contra el càncer infantil. La responsable de l’Hospital Sant Joan de Déu i del seu centre oncològic infantil, Diana Nin, va explicar que "les donacions són molt importants, ja que aquest any han caigut prop d’un 40% i xecs així no es reben cada dia. Estem molt agraïts per la implicació de la campanya #PelsValents en la nostra causa".  

Els escuts solidaris  

La campanya dels Escuts Solidaris es va iniciar el 2017 a partir de la petició de l’Hospital Sant Joan de Déu que demanava donatius per fer realitat el Pediatric Cancer Center que es preveu l’Hospital Oncològic Infantil més gran d’Europa. Els caps de la Policia Local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz; de Sant Celoni, Albert Brunet; i d’Hostalric, Raül Barjuan van decidir col·laborar amb la iniciativa mitjançant els Escuts Solidaris contra el càncer infantil. Els escuts, amb l’etiqueta #pelsvalents, s’han estès en l’àmbit estatal fent extensiva la campanya a altres comunitats autònomes. La campanya #PelsValents ha evolucionat i ja no ven només escuts solidaris sinó que també es poden comprar-se altres productes solidaris com mascaretes o rellotges.  

Comenta aquest article