Esports

Rem

Cambrils acollirà la 1a Regata de la Lliga Catalana de Llagut 2021

La prova es disputarà aquest proper diumenge 13 de juny a la platja del Regueral sota l'organització del Club Rem Cambrils i la Federació Catalana de Rem

Per Antoni Font

Cartell de la prova
Cartell de la prova | Cedida

Després d'un any sense competicions de la Lliga Catalana de Llagut com a conseqüència de les restriccions de mobilitat i confinaments adoptades per la covid-19, aquest proper diumenge 13 de juny tindrà lloc a Cambrils la 1a Regata de la XVIII edició de la Lliga Catalana de Llagut. En aquesta ocasió – i per primera vegada -  la responsabilitat de l'organització d'aquest esdeveniment esportiu ha recaigut en mans del Club Rem Cambrils conjuntament amb la Federació Catalana de Rem.

A diferència d'altres ocasions la regata del diumenge se celebrarà a la Platja del Regueral, just al costat del Club Nàutic Cambrils. S'espera una alta participació, amb una inscripció inicial de 58 tripulacions representants de 16 clubs diferents, la qual cosa suposarà l'assistència del voltant de 460 esportistes d’arreu de Catalunya.

Tant la Junta directiva del Club Rem Cambrils com de tots els membres de l'equip responsable de l’àrea d’organització, desitgen que el transcurs d'aquest esdeveniment sigui un total èxit tant esportiu com de participació. Des d’aquí també fem una crida a tots els veïns de Cambrils i en definitiva a tothom que vulgui venir a veure i gaudir d'aquest esdeveniment, el màxim de responsabilitat i de civisme mantenint i adoptant en tot moment les vigents normes de seguretat sanitàries davant la situació de pandèmia. Club Rem Cambrils vol agrair a l’Ajuntament de Cambrils, a la seva àrea d’Esports i al Club Nàutic Cambrils per la seva ajuda i col·laboració rebuda en tot moment. 

Comenta aquest article