Esports

Tir olímpic

Una medalla d'or, una de plata i dues de bronze per als tiradors cambrilencs Jesús Arribas i Pedro A. Pardo al campionat d'Espanya d'armes històriques

Per Redacció

A l'esquerra de la imatge Jesús Arriba i a la dreta Pedro A. Pardo amb els seus reconeixements assolits al campionat
A l'esquerra de la imatge Jesús Arriba i a la dreta Pedro A. Pardo amb els seus reconeixements assolits al campionat | Cedida

Del 4 al 6 de juny es va celebrar al CEAR (Centre Especialitzat d'Alt Rendiment) de la galeria de tir de Las Gabias (Granada), el campionat d'Espanya d'armes històriques amb una elevada participació. La competició va reunir més d'un centenar d'esportistes de tot el territori estatal. Com a representants del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar Jesús Arribas García, Pedro A. Pardo Reche i Héctor Vila Cerdà, que van obtenir uns resultats excel·lents.

Per equips –formant part de l'equip de la Federació Catalana de Tir, en la modalitat de Wogdon (pistola d'espurna a 25 metres)– Jesús Arribas va quedar campió d'Espanya; en la modalitat Peterlongo (revòlver a 25 metres) Jesús Arribas i Pedro A. Pardo van obtenir el subcampionat d'Espanya i en la modalitat de Forsyth (pistola de percussió a 25 metres) Jesús Arribas va assolir un tercer lloc. A nivell individual, cal destacar la medalla de bronze de Jesús Arribas en la modalitat de Cominazzo (pistola d'espurna a 25 metres) i el sisè lloc de Pedro A Pardo en la mateixa modalitat.

Cal esmentar també que, pels resultats obtinguts en la competició, Jesús Arribas s'ha classificat per a formar part de l'equip espanyol que participarà en el proper campionat d'Europa d'Armes Històriques.
 

Comenta aquest article