Societat

Activitats

El taller d'escultures de sorra, una de les novetats lúdiques d'aquesta temporada d'estiu

Ahir a la tarda se'n va fer una demostració a la platja de la Llosa amb al realització d'una gran construcció de sorra i amb l'habilitació d'un espai per a les famílies

Per Lluís Rovira i Barenys

Una gran escultura de sorra va presidr l'activitat d'ahir a la tarda a la platja de la Llosa
Una gran escultura de sorra va presidr l'activitat d'ahir a la tarda a la platja de la Llosa | Lluís Rovira i Barenys

Una de les noves activitats que Turisme de Cambrils ha programat per aquest estiu és el taller d'escultures de sorra. Ahir a la tarda es va fer una demostració a la platja de la Llosa amb al realització d'una gran construcció de sorra. A banda, es va habilitar un espai on els més petits acompanyats pels seus pares van poder practicar i fer els seus castells i escultures.

Aquesta activitat es farà aquest estiu, els divendres 16 i 30 de juliol i 13 i 27 d'agost. Durant el matí els escultors faran escultures de sorra i de les 17 a les 19 h hi haurà tallers d'escultures de sorra per a les famílies. Aquesta activitat serà gratuïta. D'altra banda, el concurs de castells de sorra que ara fa uns anys es va recuperar i que es realitzava durant el mes de juliol, enguany, està previst que es faci el dissabte 4 de setembre a la platja del Regueral.

Taller familiar d'escultures de sorra, ahir a la tarda, a la platja de la Llosa / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article