Societat

Els llibres i les roses tornaran a ser els protagonistes, dilluns vinent, de la festa de Sant Jordi

Per Redacció

Un any més, els llibres i les roses seran els protagonistes de la diada de Sant Jordi, que se celebrarà dilluns vinent, 23 d'abril. A banda de les parades que instal·len davant dels seus establiments tant llibreries com floristeries, la Unió de Botiguers de Cambrils ha organitzat un any més el Mercat de Sant Jordi, que s'instal·larà al port i en què durant tot el dia els cambrilencs podran remenar per les parades de llibres i roses.

Trenet, sardanes i animació infantil

Durant tot el dia, el trenet turístic traslladarà tots els escolars cambrilencs a les parades del Mercat de Sant Jordi. D'altra banda, a les 17 hores, hi haurà una ballada de sardanes, organitzada pels Amics de la Sardana i amb l'actuació de la cobla Contemporània, i a les 18.30 el Grup Cremallera farà una animació especial de Sant Jordi per a la canalla.

Activitats del CEIP Cambrils

L'AMPA del CEIP Cambrils s'ha sumat també a la celebració de la diada i ha organitzat un seguit d'activitats per als seus alumnes i els pares i mares. Així, entre les 9.30 i les 18 hores l'AMPA tindrà instal·lades parades de llibres i durant el matí els alumnes hi aniran passant. Entre les 9.30 i les 12 hores, es farà una animació a càrrec del Taller Quixot. De les 15 a les 17 hores, hi haurà una ballada de sardanes i l'entrega dels premis literaris de l'escola. A les 16.30 hores hi haurà un contacontes i després un berenar per a pares i alumnes.

Comenta aquest article