Cultura

Joe Cocker, Paulina Rubio, Carlinhos Brown i Rosana encapçalen el cartell de la pròxima edició de Les Nits de Bonmont

Per Lluís Rovira i Barenys



Moment de la descoberta del cartell amb la programació de "Les Nits de Bonmont" d'enguany
Marlena Smalls & The Hallelujah Choir encetaran, el proper 20 de juliol, la quarta edició de "Les Nits de Bonmont". L'edició d'enguany, que va ser presentada ahir a la Casa Club de Bonmont, ha agrupat un destacat ventall d'artistes de primera fila, tal com va destacar Óscar Iniesta, director de "Les Nits de Bonmont". En l'acte de presentació hi van ser presents Roger Calvo –director de Bonmont Costa Daurada–, Miquel Anguera –alcalde de Mont-roig del Camp–, Josep Castellnou –alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant–, Jordi Jardí –alcalde de Tivissa– i Josep M. Rovira –regidor de Pratdip–.

El segon concert, que se celebrarà el 27 de juliol, tindrà com a protagonista la cantant mexicana Paulina Rubio, que presentarà el seu darrer treball Ananda. Un dels plats forts de les Nits d'enguany és l'actuació de Joe Cocker el 2 d'agost. Cocker, considerat una de les llegendes vives més representatives del soul britànic, presentarà Hymn For My Soul, un disc amb cançons escrites per artistes com Stevie Wonder, Bob Dylan o George Harrison.

El quart concert d'enguany el protagonitzarà la cantautora canària Rosana el 4 d'agost. Rosana, que enguany celebra els seus deu anys de carrera musical amb la gira "Luna Llena", interpretarà una gran part del seu repertori. Una altra de les cites destacades de les Nits d'enguany és l'actuació de Carlinhos Brown el 9 d'agost, que arribarà a Bonmont amb un disc recentment estrenat, A Gente Ainda Nao Sonhou. I, finalment, tancarà el cicle de concerts el Ballet Flamenco de Andalucía amb la direcció de Cristina Hoyos, que actuarà a Bonmont el 14 d'agost.

L'auditori on se celebraran les actuacions d'enguany té una capacitat per a 1.600 persones. Les localitats per als diferents concerts es posaran a la venda a partir de meitats de maig a través del Telentrada de Caixa Catalunya o a les recepcions del Club de Golf Bonmont i del Club de Golf Reus Aigüesverds. Els preus són de 35, 45 i 80 euros, segons la ubicació.

Comenta aquest article