Cultura

Exposició

Els Artistes de Cambrils presenten les seves obres en la 40a edició d'aquesta exposició col·lectiva a la Sala Àgora

Per Berta Ruiz

Imatge de l'exposició dels Artistes de Cambrils instal·lada a la Sala Àgora
Imatge de l'exposició dels Artistes de Cambrils instal·lada a la Sala Àgora | Berta Ruiz

Ahir al vespre, a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils, es va inaugurar l'exposició "Artistes de Cambrils", que enguany compta amb la participació de 57 artistes locals. L'acte d'inauguració va anar a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i la regidora de Cultura i Festes –Cinta Ballesté–, que van fer un breu parlament de presentació a les escales de la Casa de la Vila. La 40a edició d’aquesta mostra col·lectiva recull una gran varietat de disciplines artístiques –pintura, escultura, ceràmica o patchwork, entre d'altres– i serveix d'aparador per mostrar i promocionar les propostes artístiques dels creadors locals. Amb aquesta iniciativa se'ls ofereix un espai on poder exposar i presentar al públic les seves creacions. De fet, la mostra s'ha anat consolidant i ampliant any rere any i enguany compta amb 10 creadors més que l’any passat.  

Els i les artistes participants: són Nuri Mariné, Cristina Salvans, Javier Estera, Jesús Gómez, Juan A Gámez, Lluïsa Recasens, Rosa Mata, Abril Vilà, José Luís Martínez, Xavi Castellnou, Rosa Ma Vilella, Marta Nolla, Núria Pons, Josep Safont, Josep Antonio Lindón, Linda Eatenton, Belén Domingo, Jesús Tàpia, Montserrat Recasens, Christine Picazo, Ma Bella Sánchez, Dolors Castells, Pepo Argilaguet, Dafne Jorba, Ma Asunción García, Francisco Domingo, Gina Sandúa, Claudia Poppy, Marta Fàbregas, Agustín Vázquez, Gemma Felip, Anna Morera, Concepción Pallarés, Rafael Rubio, Queralt Osorio, Xikify, Carla de Haas, Francesc Marcó, David Callau, Rosana Fuster, Alberto Insa, Yolanda Zuinaga, Ana Vilallonga, Maria Dolores Samaniego, Nadia Junivart, Asunción Grifoll, i Roser Coma.  

A més, també s’hi sumen dos col·lectius. El Col·lectiu Fang i Mar (amb Queralt Osorio, Sergi González, Karen Zydownik, Lucía Perera) i el taller d'escultura D'ORT amb Jon Telleria, Sonja Peeters, Carla de Haas, Lourdes Navarrete, Mari Dolors Navarrete, Claudia Hartung, Irene Oechsle, Dolors Ortuño.  

A dalt, l'acte d'inauguració a càrrec de l'alcaldessa Camí Mendoza i la regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, i a sota, diferents imatges de l'exposició

 

Comenta aquest article