Informació general

Urbanisme

S'aprova una ampliació de l'edificabilitat del Cambrils Park Resort enfocada a adaptar les seves instal·lacions a l'oferta de turisme esportiu

Es permetrà l'ampliació del sostre d'algunes edificacions del resort, amb un total de 880 metres quadrats de sòl i una ocupació de 650 metres quadrats de sostre

Per Berta Ruiz

Aspecte de les instal·lacions del Cambrils Park Resort
Aspecte de les instal·lacions del Cambrils Park Resort | Cedida (Cambrils Park Resort)

El plenari municipal del passat 31 de maig va aprovar inicialment, per unanimitat de tots els grups, la modificació puntual número 32 del POUM per a l'increment de l'edificabilitat i l'ocupació del PAU (Pla d'Actuació Urbanística) Cambrils Park Resort. La proposta de modificació puntual, tal com va explicar el regidor d'Urbanisme –Enric Daza–, té per objectiu "millorar les instal·lacions del resort augmentant l'edificabilitat i l'ocupació sense que això comporti una reordenació general de l'àmbit. Es justifica la necessitat d'adaptar les edificacions a l'oferta destinada, expressament, als mesos de temporada baixa amb la intenció de donar un servei exclusiu a grups de turisme esportiu, complint amb totes les mesures presents i futures quant a la situació sanitària".

Així doncs, es permetrà l'ampliació del sostre d'algunes edificacions del resort, amb un total de 880 metres quadrats de sòl i una ocupació de 650 metres quadrats de sostre. El regidor d'Urbanisme també va indicar que l'aprovació inicial se sotmetrà a informació pública i també es concedirà audiència amb els ajuntaments limítrofs.

El portaveu del PSC –Josep M. Vallès– va intervenir en aquest punt per aplaudir "la importància de la iniciativa privada que impulsa el turisme esportiu i, especialment, el ciclista. Creiem que és un estímul per seguir incentivant el turisme esportiu que ha donat molts èxits i els segueix donant". El punt va rebre el vistiplau de tots els grups.

Comenta aquest article