Esports

Excursionisme

L'Escola de Muntanya del Centre Excursionista Cambrils ofereix diferents cursos d'orientació i instrucció per a ser monitors

Per Redacció

Imatge d'una sortida organitzada pel CEC aquest mes de març
Imatge d'una sortida organitzada pel CEC aquest mes de març | Cedida (facebook CEC)

L'Escola de Muntanya del Centre Excursionista Cambrils ha informat dels cursos que s'ofereixen des de l'entitat. Aquests són els següents:

Curs d’Orientació – nivell 1: El curs tindrà lloc del 4 al 13 de juny i s’impartirà des del Centre Excursionista de Tarragona. Formació tècnica que ens ajudarà a orientar-nos en muntanya per realitzar excursions i ascensions en mitja i alta muntanya, amb coneixements per llegir un mapa i interpretar el terreny, amb ajuda de la brúixola i el GPS.

Curs de Monitor d’Excursionisme d’Entitat: Segon curs de Monitor del 2021 pels mesos d’octubre a desembre. El monitor dona suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya que s’hi organitzen. Termini d’inscripció: fins el 10 d’octubre.

-   Curs d’Instructor d’Excursionisme: Curs dirigit a totes aquelles persones que ja siguin monitors o instructors d’altres especialitats. Començarà el 23 d’octubre fins al 16 de gener de 2022. Termini d’inscripció: el dia 1 d’octubre.

-   Curs d’Instructor de Curses per Muntanya: Aquest curs té com a objectiu formar a les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes. Tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre. Inscripció abans del 29 d’agost.

En cas d'estar interessats en qualsevol d'aquests cursos, cal posar-se en contacte amb el Centre Excursionista Cambrils.