Informació general

Joventut

Joventut Cambrils visita totes les classes de 6è de les set escoles cambrilenques per donar a conèixer els seus serveis i activitats

L’objectiu de l’acció és arribar als 392 alumnes que tenen entre 11 i 12 anys per donar-los a conèixer una persona de referència a l’Ateneu que fa atenció als joves

Per Redacció

Imatge d'una de les visites organitzades per Joventut Cambrils a les aules de sisè de Primària
Imatge d'una de les visites organitzades per Joventut Cambrils a les aules de sisè de Primària | Cedida

La informadora juvenil del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, Yolanda Martínez, ha visitat les 20 classes de sisè de les set escoles de Cambrils per informar-los dels serveis i les activitats que s’ofereixen des de l’Ateneu Juvenil. L’objectiu de l’acció és arribar als 392 alumnes que tenen entre 11 i 12 anys per donar-los a conèixer una persona de referència a l’Ateneu que fa atenció als joves; un equipament i un departament que desplega serveis i projectes adreçats a joves a partir de 12 anys. Aprofitant la visita, la dinamitzadora també els ha presentat el programa d’activitats d’estiu L’Estenedor, del qual ja poden començar a gaudir aquest estiu. Es tracta de 31 activitats programades amb un total de 492 places entre els mesos de juliol i agost. Són activitats subvencionades que també compten amb una possible tarifació social del 25-50%.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que d’aquesta manera els nois i les noies coneixen de primera mà i amb proximitat els serveis adreçats al col·lectiu. "Això els facilita l’accés i trencar el gel en les seves primeres aproximacions a l’equipament de referència juvenil de Cambrils", ha afirmat la regidora, que també ha agraït la bona col·laboració de les escoles de Cambrils (Guillem Fortuny, Bòbila, Escola Cambrils, col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, Mas Clariana, Marinada i Joan Ardèvol).  

L’acció forma part del programa "Treballem i estudiem" del Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, prorrogat per aquest 2021. Aquestes visites es realitzen anualment a final de curs, però l’any passat es van haver de suspendre per la pandèmia.  

Comenta aquest article