Esports

Futbol

El Cambrils Unió i l'UD Calaf s'enfrontaran en els vuitens de final del Torneig de Segona Catalana

El partit es jugarà aquest proper cap de setmana a l'estadi municipal de Cambrils

Per Redacció

El seleccionador català absolut masculí, Gerard López, abans de l'inici del sorteig
El seleccionador català absolut masculí, Gerard López, abans de l'inici del sorteig | Cedida

El Cambrils Unió s'enfrontarà a l'UD Calaf aquest proper cap de setmana, a l'estadi municipal cambrilenc, dins dels aparellaments dels vuitens de final del Torneig complementari de la Segona Catalana. El sorteig es va fer ahir a la seu de la Federació Catalana de Futbol, sense assistència de públic però va ser retransmès a través de les xarxes i el propi canal de televisió de la Federació. El seleccionador català absolut masculí, Gerard López, va actuar com a mà innocent.

Els vuitens de final es disputaran aquest proper cap de setmana mentre que els quarts es jugaran el següent, corresponent als dies 12 i 13 de juny. Les semifinals seran el divendres 18 de juny mentre que la final es jugarà el 20 de juny. Les semifinals i final es jugaran a l'Estadi Municipal de Vic. El Cambrils Unió ha quedat com a primer classificat del grup 12 d'aquest torneig de Segona Catalana, la qual cosa li ha donat accés a aquesta segona fase de la competició.

Sense competició de lliga, aquesta temporada 2020-2021

Recordem que la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, el passat 8 de març, va acordar la no celebració de la competició de Segona Catalana d’aquesta temporada 2020-2021 per manca de dates disponibles per a la disputa de tots els partits previstos, de conformitat amb la Disposició Addicional Tercera del Reglament General, i un cop recollides les opinions dels clubs de la categoria.

Seguint la voluntat de competir de nombrosos clubs i jugadors d’aquesta categoria, es va determinar l’organització d’aquest Torneig complementari, dirigit als equips de Segona Catalana, i també als clubs que no desitjaven la represa de la competició oficial. En conseqüència, la competició de Segona Catalana no té efectes classificatoris d’ascensos i descensos en la temporada en curs.

Comenta aquest article