Triomf del Marina Cambrils contra l'Icomar amb pluja de gols

Un moment del partit entre el Marina Cambrils i l'Icomar, disputat ahir al migdia | Berta Ruiz

Tercera Catalana         Grup 2

Marina Cambrils 7 - Icomar 4

El Marina Cambrils va aconseguir la victòria contra l'Icomar en el partit disputat ahir al migdia a l'estadi municipal cambrilenc. Triomf amb golejada en un partit que es van veure fins a onze gols, entre tots dos equips. Ben aviat, en el minut 8 de joc, Achraf va avançar els cambrilencs, però l'avantatge no va durar massa ja que en els minuts 14 i 19, els visitants aconseguir capgirar el marcador i posar-se per davant, 1 a 2. Només un minut després, el Marina reaccionava amb un gol obra de Boujemaa que situava l'empat. Set minuts després, l'Icomar tornava a marcar, però segons després, novament Boujemaa posava la igualada. De fet, aquest jugador es va convertir en el protagonista del partit. A quatre minuts del descans marcava, novament, per al Marina i li donava l'avantatge 4 a 3.

Ja en la segona part, als cinc minuts, Boujemaa signava el seu quart gol i en el 66 feia el 6 a 3 dels cambrilencs i el cinquè del seu compte particular. L'Icomar va aconseguir retallar diferències en el minut 70, fent el 6 a 4, però set minuts després, el Marina arrodonia la golejada amb el setè gol obra de Jefferson.

Amb aquesta victòria el Marina segueix cinquè del seu grup empatat a punts amb el quart que és el Mas Pellicer. El proper dissabte, l'equip jugarà al camp del Camp Clar –novè classificat–.