Informació general

Mobilitat

La temporada d'estiu a les zones d'estacionament regulat s'iniciarà el proper 1 de juny

Per Redacció

Imatge d'un parquímetre de la zona blava al carrer de Pere III
Imatge d'un parquímetre de la zona blava al carrer de Pere III | Berta Ruiz

La temporada d’estiu a les zones d’estacionament regulat de Cambrils s’iniciarà el proper dimarts dia 1 de juny. El regidor de Mobilitat, Lluís Abella, ha explicat que l’activació de les zones blaves i taronges dona resposta a l’increment de la demanda de places d’aparcament durant el període estival, especialment en els eixos comercials i costaners. L’objectiu és augmentar la rotació de vehicles en les zones de més pressió per cobrir les necessitats d’aparcament. 

Durant l’estiu, Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments. Per això, el municipi disposa de diferents opcions per aparcar en funció de les necessitats d'estada de les persones usuàries. Les zones blaves s’utilitzen per afavorir l’alta rotació de vehicles mentre que les zones taronges de tarifa tova serveixen per l’aparcament d’estades més llargues de fins a un màxim de 9 hores. 

Horaris dels aparcaments regulats en el període estival  

PORT I COSTA  

Horari de dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 22h.  

Carrers amb regulació de zona blava: Parc del Pescador, Pg. La Salle, Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques, Rb. Regueral, Galceran Marquet, Hug de Montcada, Vinyols, Esteve Anguera, Cristòfor Colom, Camí de St. Joan, Av. Diputació, Mont-roig, Riudoms, Montbrió, Vila-Seca, Av. Beethoven, Av. Mar, Av. Joan XXIII, Mas d’en Gran, Camí de Mas Clariana i amb zona taronja: aparcament de Xalet del Bau i Av. Diputació.  

ZONA VILA  

Horari de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h i dissabte de 10 a 13h.  

Carrers amb regulació de zona blava: Pg. Albert, av. Independència, pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat (costat estació de tren), Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i amb zona taronja: Aparcament de l’Ermita.  

Tarifes dels aparcaments regulats  

Zona blava: 1,10€ l’hora (tarifa ordinària), resident 0,30 € (tarifa per vehicles residents).  

Zona taronges: 0,25€ l'hora (tarifa ordinària).  

L’Apunt

Aplicació ‘Aparcar’

L’aplicació “APARCAR” permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei. 

Comenta aquest article