Societat

Festes

Cinta Ballesté, regidora de Cultura i Festes: «Les entitats estan molt animades a fer coses per Sant Pere i nosaltres també»

Per Berta Ruiz

Imatge del seguici festiu passant pel Port, la diada de Sant Pere, el 29 de juny de 2019
Imatge del seguici festiu passant pel Port, la diada de Sant Pere, el 29 de juny de 2019 | Berta Ruiz

A falta de poc menys d'un mes per a Sant Joan i per a la Festa Major de Sant Pere, des de l'Ajuntament de Cambrils s'està treballant per poder oferir una programació d'actes adaptada a l'actual situació sanitària i amb totes les mesures de seguretat per la covid-19. Tot i que encara no s'ha volgut avançar cap acte –el programa definitiu es presentarà més endavant–, la regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament –Cinta Ballesté– sí ha volgut explicar a revistacambrils.cat que s'està treballant amb moltes ganes, juntament amb les entitats festives cambrilenques. Segons ha dit Ballesté, "ho estem treballant per fer tot el que es pugui fer. No podrem fer revetlles, però sí intentarem fer concerts asseguts i amb totes les mesures de seguretat. D'altra banda, el tema de la ballada dels elements festius el dia de la Festa Major s'està estudiant la manera de fer-ho. Tot plegat ho estem acabant de lligar i es presentarà més endavant".

Treballant en la programació d'estiu "Cambrileja l'estiu"

D'altra banda, des del Departament de Cultura i Festes també s'està treballant en el programa d'activitats d'animació al carrer "Cambrileja l'estiu", que l'any passat va tenir una molt bona acollida i que, enguany, es preveu que segueixi un format similar. "Sembla que enguany la situació estarà millor i s'estan muntant moltes coses per animar la gent; l'any passat, per exemple, d'altres poblacions ens miraven perquè a Cambrils vam poder fer moltes activitats i amb totes les mesures de seguretat" ha comentat Ballesté.

Elecció del Pubillatge, aquest proper diumenge

El departament de Festes de l'Ajuntament té previst celebrar, aquest proper diumenge al migdia –en un acte tancat al públic– al Casal Municipal de la Gent Gran, l'elecció de la Pubilla i Hereu de Cambrils. De fet, l'any passat aquest acte ja no es va poder celebrar i les pubilles i hereus escollits l'any 2019 han seguit fins ara.

Comenta aquest article