Informació general

Commemoració

L'Ajuntament commemora el Dia Internacional d'acció per a la salut de les dones

Per Redacció

Cartell de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional d’acció per a la salut de les dones i del Dia Internacional per a la higiene menstrual
Cartell de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional d’acció per a la salut de les dones i del Dia Internacional per a la higiene menstrual | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils, a través de l’àrea de Polítiques d’Igualtat, se suma al Dia Internacional d’acció per a la salut de les dones i del Dia Internacional per a la higiene menstrual que es commemoren el dia 28 de maig. En el marc d’aquesta commemoració s’han programat diverses accions comunitàries que es duran a terme del 28 de maig al 13 de juny. El programa d’actes s’inicia el 28 de juny amb la difusió per xarxes socials del cartell del Dia Internacional de la higiene menstrual, que s’emmarca en el projecte de cartelleria de dies claus amb perspectiva de gènere, dissenyat per la il·lustradora local Ariadna Roca @netalimbo.   

Els actes continuaran el dia 3 de juny amb el taller-xerrada virtual sobre la Plenipausa, impartit per la fisiosexòloga, divulgadora i escriptora Mireia Grossmann, en el què es trencaran mites sobre la menopausa per tal de viure aquesta nova etapa de la vida de les dones des de la plenitud i el coneixement integral del nostre cos.  

Les jornades finalitzaran amb el taller experiencial de benestar emocional amb Qigong&Mindfulness els dies 12 i 13 de juny. Aquest taller serà impartit per la terapeuta holística María José Calvo i té per objectius aprendre eines per recuperar i potenciar la salut física i emocional en el nostre dia a dia.  

Comenta aquest article