Societat

Gastronomia

Instint Cambrils, una nova proposta de cuina de mercat per compartir

L’Instint Cambrils, ubicat al número 39 del carrer de Pau Casals, va fer ahir la seva presentació davant la premsa

Per Redacció

Sala situada a la planta inferior del restaurant Instint Cambrils
Sala situada a la planta inferior del restaurant Instint Cambrils | Cedida

L’Instint Cambrils, ubicat al número 39 del carrer de Pau Casals, és la nova proposta gastro de Cambrils. El restaurant va obrir portes fa un mes i mig i ahir va fer la presentació davant la premsa per mostrar la seva oferta gastronòmica en el que anomenen "la cuina de mercat per compartir". Ibán Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura, els tres socis responsables d’Instint Cambrils, són els artífexs d’un projecte, nascut en pandèmia, i que aspira a assolir objectius importants en una població amb una arrelada tradició gastronòmica com és Cambrils. De la mà del talentós xef alcoverenc Gaspar Caparó, format al Basque Culinary Center de Sant Sebastià, la cuina al Instint té el millor company de viatge per portar de ruta a tots els comensals «ens caracteritzem per ser una cuina de brasa, que disposa de molt bon productes, que a més son de temporada i amb l’afegit de que són de quilòmetre zero i de proximitat. Ens agrada ser creatius i així donar-li el nostre segell al plat. Aquesta és la nostra manera de ser i és la que ens caracteritza» explicava Caparó.

La filosofia de l'Instint Cambrils "és la de compartir, passar-ho bé, gaudir d’una bona tertúlia amb els amics, les amigues o la parella, i anar picant i provant diferents plats"

Segons els responsables de l'establiment, "l’Instint Cambrils és transparent, la filosofia és la de compartir, passar-ho bé, gaudir d’una bona tertúlia amb els amics, les amigues o la parella, i anar picant i provant diferents plats. Hem volgut donar-li protagonisme a la cuina per compartir, els plats trinxadets i no molt extensos per fer possible que el client pugui provar moltes de les nostres creacions". La carta és completa, amb 26 referències, amb entrants freds i calents per poder assaborir, i on la carn i el peix treballats a la brasa, i els arrossos, tenen una quota important de protagonisme. A més, fidels a la filosofia més romàntica de l’Instint Cambrils, el postre és una part essencial de l’experiència gastro, un pont de dolçor entre el final de l’àpat i l’inici del següent: torrija, nous de macadàmia garrapinyades, milfulls o pastís de formatge, són algunes de les excel·lències de postre a l’Instint Cambrils.

El restaurant té un aforament per 98 persones, dividit en una terrassa exterior que dona la benvinguda al visitant i, dues sales interiors completament informals: la inferior presidida per taules altes i baixes, juntament amb una atractiva barra de marbre Idylium, i la cuina vista al fons; la sala de dalt per la seva part, presidida per un gran i assolellat finestral, amb cabirons de fusta al sostre i amb una terrassa interior molt atractiva.

L’Instint Cambrils oferirà a curt termini monòlegs, música en directe, i també està obert a realitzar tota mena de celebracions i esdeveniments. El restaurant està obert cada dia de dilluns a diumenge i les reserves s’han de realitzar trucant al 643 960 537. Es pot disposar de més informació als seus perfils de xarxes socials: instagram @instintcambrils i facebook @instintcambrils

 

Comenta aquest article