Informació general

Incivisme

Lavabos tancats i pixarades a les parets exteriors, al parc del Pescador

Els lavabos del parc del Pescador continuen tancats des de l'inici de la pandèmia de la covid-19 i està previst que es tornin a obrir a partir de l'1 de juny

Per Berta Ruiz

Espai on hi ha els lavabos del parc de Pescador
Espai on hi ha els lavabos del parc de Pescador | Berta Ruiz

Diversos usuaris del parc del Pescador han fet arribar les seves queixes a revistacambrils.cat al detectar certes conductes incíviques de gent que ha fet les seves necessitats fisiològiques a l'entorn dels lavabos del parc, donat que aquests estan tancats i no s'hi pot accedir. De conductes incíviques n'hi ha de tot tipus i a tot arreu i sembla ser que algú ha orinat en aquest espai, amb les conseqüents males olors que això comporta. Sobre aquests actes, el regidor de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella– ha lamentat aquest tipus de conductes incíviques que embruten i malmeten l'espai urbà i ha comentat que si fossin enganxats in fraganti se'ls multaria.

Els lavabos es tornaran a obrir a partir de l'1 de juny

D'altra banda, Abella ha reconegut que els lavabos del parc del Pescador es mantenen tancats d'ençà de l'inici de la pandèmia de la covid-19 com a mesura sanitària, però que està previst que s'obrin al públic a partir de l'1 de juny. "Hem fet unes adequacions al contracte de neteja i, a partir de l'1 de juny, els lavabos del parc estaran operatius. No és que relaxem les mesures anti-covid però ens hi anem adequant. No obstant això, aquests lavabos igual que els que hi ha al parc del Pinaret acostumen a ser objecte del vandalisme. Si els arreglem, de seguit els espatllen, tot i que això no és excusa. És cert que hi ha gent que havia reclamat la seva reobertura, però sempre hi haurà gent que encara que estiguin oberts potser seguirà fent-ho fora". Fins ara, es podia accedir als serveis de la cafeteria del parc del Pescador que, per contracte, són lavabos públics.

 

 

Comenta aquest article