Esports

Esports

Llum verda per a la disputa de la Triatló de Cambrils i la Mitja Marató, els dies 19 i 20 de juny

Per Redacció

Imatge de la darrera edició de la Triatló de Cambrils, disputada el juny de 2019
Imatge de la darrera edició de la Triatló de Cambrils, disputada el juny de 2019 | Lluís Rovira i Barenys

Finalment s'ha donat llum verda per a celebrar dos esdeveniments esportius el cap de setmana del 19 i 20 de juny a Cambrils. Uns esdeveniments que van a càrrec de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i compten amb la direcció tècnica de Sport No Limit. Per un costat, el 19 de juny –a partir de les 16 hores– arrencarà la Triatló de Cambrils, una de les proves del circuit popular de triatló sailfish Just Tri Series. Els participants podran escollir entre dues modalitats: Sprint (0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu) i Olímpica (1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de cursa a peu). Les inscripcions es podran realitzar via online a partir de el 21 de maig a les 00:00 a la web oficial del circuit www.justriseries.com. Cal destacar que per a aquesta edició l'esdeveniment estarà limitat a 600 persones.

D'altra banda, el diumenge 20 de juny a les 10:30 serà el torn de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Una cursa a peu que aquest any, per un tema de seguretat, només tindrà la modalitat de 10 quilòmetres i les places estaran limitades a 1.000 persones. Els participants interessats poden aconseguir un dels últims dorsals disponibles a la pàgina web oficial www.mitjadecambrils.com.

El preu de la inscripció en cada un dels esdeveniments esportius inclou una samarreta tècnica, avituallament final, foto de meta gratuïta i, per al Triatló de Cambrils, gorra de natació.

Mesures de seguretat per la covid-19

Pel que fa a les mesures de seguretat per a la Covid-19, s'hauran de respectar els 1,5 metres de distància de seguretat en tot moment i utilitzar la mascareta sempre que l'atleta estigui en estàtic, abans i després de la sortida. Els participants hauran de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en el moment de recollir els dorsals, així com respectar les normes i fer cas en tot moment de les indicacions que facin les persones de l'organització. Abans de la recollida de dorsals es farà una presa de temperatura.

La sortida serà esglaonada de sis en sis persones cada cinc segons per al Triatló de Cambrils i de quatre en quatre persones cada cinc segons per a la Mitja de Cambrils. A la meta es comptarà amb espais amplis per a respectar les distàncies.

L'organització prega als participants que tinguin paciència, respecte i tolerància en el transcurs dels esdeveniments. És responsabilitat de totes i tots que les proves es puguin desenvolupar en tota seguretat.

#EsdevenimentEsportiuSegur

Comenta aquest article