Informació general

Concentració

Els Avis i Àvies, més actius que mai

En la concentració d'ahir a la plaça de la Vila van recordar la visita al Parlament realitzada la setmana passada i en la que es van entrevistar pels representants dels tres grups independentistes

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La concentració dels Avis i Àvies d'ahir al matí a la plaça de la Vila es va iniciar amb el recordatori de la visita que representants dels Avis i Àvies, agrupats sota el nom del col·lectiu Taca d'Oli, van fer al Parlament de Catalunya el dijous de la setmana passada on es van reunir amb els representants dels tres grups polítics independentistes que tenen representació parlamentària. A tots tres grups els van lliurar el manifest que havien elaborat i els van demanar que formessin govern tot recordant-los-hi que estaven al Parlament gràcies als vots de la ciutadania. Els Avis i Àvies, ahir, mostraven la seva satisfacció pel desencallament que s'ha produït, aquest passat dilluns, entre ERC i Junts per tal de formar govern i esperen que això suposi un avanç cap a la constitució de la República Catalana.

Abans d'iniciar la tongada de cançons i eslògans, es va tornar a fer esment de la pancarta que des de la setmana passada presideix les trobades setmanals, sota el nom de "Plaça de la Vila resisteix" i que aquest eslògan ja s'ha incorporat dins el repertori de proclames que es criden entre l'Estaca i els Segadors. El portaveu del col·lectiu, a més, va recordar que la darrera trobada del mes de maig al port es farà el diumenge 30 de maig a les 12 h i que a partir del juny les trobades quinzenals al port passaran a fer-se al vespre, en una hora encara per determinar.

Comenta aquest article