Futbol sala

El Mediterrani suma una nova victòria, davant el Tortosa, que el manté en els llocs capdavanters del grup

El Mediterrani es va endur la victòria en l'enfrontament davant el Tortosa, aquest passat diumenge, en un partit que va tenir força alts i baixos en el joc

Un moment del partit entre el Mediterrani i el Tortosa, disputat aquest passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Futbol sala               Divisió d'Honor Catalana              Grup 3

CFS Mediterrani 5 - CFS Tortosa 2

El Mediterrani es va endur la victòria en l'enfrontament davant el Tortosa, aquest passat diumenge, en un partit que va tenir força alts i baixos en el joc. L'equip cambrilenc va començar el partit dominant i fruit d'això va aconseguir marcar l'1 a 0, a càrrec d'Héctor, i el 2 a 0, a càrrec de Gerard. Després d'això, l'equip cambrilenc es va relaxar una mica i sumat a amb una errada defensiva va propiciar que el Tortosa escurcés distàncies amb el 2 a 1 en el marcador. Això va provocar el desconcert i les imprecisions dels jugadors cambrilencs però sense que el marcador variés. Amb el 2 a 1 s'arribava al descans.

La segona part va començar amb la pressió dels jugadors visitants sobre la sortida de la pilota del Mediterrani i això va provocar cert nerviosisme i precipitació en el joc. Però una molt bona jugada entre Gerard i Héctor va fer pujar el 3 a 1 en el marcador. El partit va seguir amb un constant anar i venir d'un costat de la pista a l'altra i això va tenir com a resultat que el Tortosa marqués el 3 a 2. El Mediterrani es va asserenar i poc després va ser Gerard qui va marcar el 4 a 2. El Tortosa va respondre amb atac de 5 i fruit d'una bona acció defensiva el Mediterrani va aconseguir tallar una pilota i en un bon contraatac Mario feia pujar el definitiu 5 a 2 en el marcador.

El Mediterrani continua en els llocs capdavanters del grup. Aquest proper diumenge torna a jugar a casa i ho farà davant l'Inter Els Pallaresos.