L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió cau derrotat a casa davant del Castelldefels, el segon classificat del seu grup

Un moment del partit entre l'equip juvenil del Cambrils Unió i el Castelldefels, ahir al migdia | Juan Antonio Dorado

Preferent Juvenil, grup 1

Cambrils Unió 0 - Castelldefels 2

L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió va rebre, ahir al migdia, al Castelldefels. L'equip barceloní, que arribava a Cambrils com a segon classificat –per darrere del Fundació PF Base Reus– es va endur el partit per 0 a 2 i no va donar opcions als cambrilencs. Els dos únics gols del partit van arribar a les acaballes de la primera part, en els minuts 41 i 43. En el segon període, el Cambrils Unió va intentar retallar diferències però no va ser capaç de perforar la porteria rival, mentre el Castelldefels va saber mantenir la seva renda de gols i endur-se el triomf.

Aquest proper cap de setmana hi haurà jornada de descans i l'equip reprendrà la competició el 29 de maig al camp de l'Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau. El juvenil de Preferent del Cambrils Unió ocupa el lloc 10 del seu grup, en el qual hi ha 16 equips.

Diferents imatges del partit entre el Cambrils Unió i el Castelldefels (imatges: Juan Antonio Dorado)