Cultura

Teatre

La Teca Teatre presenta el seu nou espectacle teatral per a les escoles «M de màgia (sense vareta)»

Per Berta Ruiz

Imatge de la representació teatral de la Teca Teatre, ahir al matí, a l'escola Cambrils
Imatge de la representació teatral de la Teca Teatre, ahir al matí, a l'escola Cambrils | Berta Ruiz

La Teca Teatre va presentar, ahir, a l'escola Cambrils el seu nou espectacle teatral per a escoles titulat "M de màgia (sense vareta)". Una obra amb la què el grup teatral cambrilenc vol portar el teatre i la cultura de la pau a les escoles. Mitjançant una història, la música en viu i la participació activa dels alumnes espectadors, la Teca Teatre vol posar en valor un objectiu comú: la pau al món.

Ahir, al pati de l'escola Cambrils, es van representar un total de quatre sessions –a les 9h, a les 10h, a les 11.30h i a les 15h– amb la participació d'alumnes des de P3 fins a segon de Primària. L'escenari es va convertir en un bosc on tres personatges troben un pou dels desitjos. Ben aviat descobreixen que el desig que voldrien aconseguir és la pau al món. A partir d'aquí, tots junts descobriran que quan es desitja una cosa tant important, la màgia no sempre surt dels pous, per molt màgics que siguin. 

L'obra ha estat escrita per Montse Parra, qui també es fa càrrec de la direcció i n'és una de les actrius i actors participants juntament amb Tere Franch, Pep Pellicer i Xavi Cerrato. La música va a càrrec de Pep Pellicer, Maria Costa i Anna Costa; mentre que de la llum i el so se n'encarrega David Brull i Francesc Benaiges. L'escenografia i vestuari és de Montse Parra. Aquesta proposta de teatre a l'escola s'oferirà als diferents centres educatius per part de La Teca Teatre.

Un moment de l'espectacle, al pati de l'escola (foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article