Informació general

Política

La regidora Patricia de Miguel deixa Ciutadans i passa a ser regidora no adscrita del consistori cambrilenc

Segons ha dit la fins ara regidora del grup de Ciutadans a través d'un comunicat, "la manca d'autocrítica i el no haver assumit responsabilitats, han acabat per desil·lusionar-nos a molts"

Per Redacció

Patricia de Miguel, en el ple de constitució de l'actual consistori, el 15 de juny de 2019
Patricia de Miguel, en el ple de constitució de l'actual consistori, el 15 de juny de 2019 | Lluís Rovira i Barenys

La fins ara regidora del grup municipal de Ciutadans –Patricia de Miguel– ha anunciat la seva baixa del partit. De Miguel també ha dit que pensa continuar com a regidora no adscrita a l'Ajuntament de Cambrils. Així ho ha fet saber a través d'un comunicat, aquest matí, en el que denuncia que dins el partit, "els interessos personals s'han situat per damunt dels valors originals. En un moment es va defensar el procés de primàries com un pilar fonamental i després es van suprimir els resultats d'aquestes primàries posant com a clar exemple el cas de Lorena Roldán a Catalunya".

Patricia de Miguel: "La manca d'autocrítica i el no haver assumit responsabilitats, han acabat per desil·lusionar-nos a molts"

La fins ara regidora de Ciutadans afirma que "les estratègies adoptades per Ciutadans en els darrers mesos m'han dificultat defensar el projecte com sempre ho havia fet. No hi ha res més lluny dels meus valors polítics que donar suport a aquells que sustenten el seu govern en partits tant separatistes com 'filoterroristas' i que el president consideri a Rufián o Otegui com "homes d'estat". Jo no vaig decidir donar la cara en política per veure com el meu partit es doblega davant del 'sanchismo'. El declivi de Ciutadans no es deu a una herència de males decisions, ni al fet que el votant no entengui el seu missatge. Es deu a la nefasta gestió dels seus actuals dirigents que, a més, han ignorat els senyals que, elecció rere elecció, la ciutadania els ha transmès amb la seva falta de suport. La manca d'autocrítica i el no haver assumit responsabilitats, han acabat per desil·lusionar-nos a molts".

Patricia de Miguel també diu que se sent satisfeta del treball realitzat durant l'anterior mandat i també de l'actual, però que "des de fa uns mesos, les sigles que tant he defensat han perdut els valors que em van fer donar el pas d'involucrar-me activament a la política municipal. I dic "involucrar" i no "dedicar" a la política, perquè durant aquest període he mantingut el meu lloc de treball en el sector privat, el qual m'ha permès conèixer de primera mà les necessitats reals de la gent. Una de les frases que em més m'agradaven del discurs de Ciutadans era: "Som professionals que ens dediquem a la política i no polítics professionals". Gent de la societat civil que durant un període de temps posa el seu granet de sorra per millorar la nostra societat".

 

 

Comenta aquest article