Informació general

Personal

L’Ajuntament homenatja a tres treballadors i una treballadora municipals que es van jubilar el 2020

Durant l’acte també hi van haver unes paraules de record i agraïment a dos treballadors municipals que van morir l’estiu passat: Gerard Prats i Joaquim Navarro

Per Redacció

L'alcaldessa amb els quatre treballadors municipals que es van jubilar durant l'any 2020
L'alcaldessa amb els quatre treballadors municipals que es van jubilar durant l'any 2020 | Cedida

L'Ajuntament de Cambrils va homenatjar, ahir, tres treballadors i una treballadora municipals que es van jubilar l'any 2020. L'alcaldessa –Camí Mendoza– va ser l'encarregada d'encapçalar aquest reconeixement per part del consistori. L’acte també va servir per recordar dos treballadors municipals que van morir l’estiu passat, amb parlaments molt emotius dels seus companys. L’homenatge, que no s'havia pogut celebrar fins ara per la situació sanitària, es va dur a terme a porta tancada i amb un públic limitat per les restriccions d’aforament.  

Les persones treballadores que s’han jubilat són Rosa Maria Fusté Antic (que va entrar el departament de Cultura el 1995 i era la directora de la Biblioteca Josep Salceda i Castells), Joan Ferrer Fabregó (que es va incorporar l’any 2000 a la brigada municipal), Joaquim Gutiérrez Domènech (que va entrar el 1984 com a Policia Local i el 1992 va passar a ser inspector de la via pública del Departament d’Urbanisme) i Jordi Borrell Cañellas (que es va incorporar al Departament de Gestió Tributària el 1984).  

En els parlaments, l’alcaldessa els va agrair els serveis prestats durant tots els anys que han treballat al consistori i va dedicar unes paraules a cadascun d’ells repassant els aspectes més rellevants de la seva vessant professional i personal. Totes les persones homenatjades van rebre com a obsequi un llibre i una escultura amb una placa commemorativa.    

Un record per a Gerard Prats i Joaquim Navarro, que van morir l'estiu passat

L’alcaldessa també va tenir paraules de record i agraïment per Gerard Prats i Joaquim Navarro i va destacar la petjada que han deixat a l’Ajuntament, com es va poder comprovar amb els discursos que els van dedicar els seus companys del departament de Recaptació i de l’empresa municipal Aparcam.