Un Laguna molt efectiu en atac s'endú una còmoda victòria contra el Solsona, el cuer del grup d'ascens

Un moment del partit entre el Laguna i el Solsona, disputat el passat diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala - Segona Fase Tercera Divisió Nacional (grup 2 - Fase ascens)

CFS Laguna 8 - FS Solsona 4

Un inici fulgurant del Laguna en atac va permetre als cambrilencs encarrilar la victòria des de l'inici del partit contra el Solsona –el cuer del grup–. Ja en el primer minut de joc, el Laguna es va avançar en el marcador amb un gol de Martí Tantiña. En el minut 2, el mateix jugador signava el seu doblet i només un minut després, Abel Garriga situava un còmode 3 a 0 en el lluminós per als interessos dels cambrilencs. Als 9 minuts de partit arribava el quart del Laguna mitjançant Jaume Ortiz. Immediatament després, el Solsona va reaccionar amb dos gols consecutius que retallaven les diferències, 4 a 2. A dos minuts del descans, el Laguna tornava a obrir l'escletxa en el marcador amb el segon de Jaume Ortiz que deixava un ampli 5 a 2.

Ja en la segona part, el Solsona va tornar a acostar-se en el marcador a l'inici de la represa, però només uns segons després Oriol Tantiña anotava el sisè dels cambrilencs. El 6 a 3 es va mantenir durant pràcticament tot el segon temps. Va ser a les acaballes del temps reglamentari que van arribar tres gols més. En el 36, Emilio Utrera feia el setè del Laguna i tant sols un minut després, Oriol Tantiña signava el seu doblet particular, deixant sentenciat el partit amb el 8 a 3. A dos minuts del final, el Solsona feia el quart i deixava el definitiu 8 a 4.

Amb aquesta victòria, el Laguna se situa tercer del seu grup d'ascens a falta de tres partits. Els cambrilencs tenen 13 punts i estan a tres punts del líder que és el Santpedor (16 punts) i a un punt del segon que és el Pou Escorial (14 punts). Les dues properes jornades, l'equip té dos desplaçaments: el primer, aquest proper cap de setmana, a Linyola –el quart classificat– i el següent a la pista de l'Olímpic Floresta. El darrer partit de la fase d'ascens es jugarà el 29 de maig, a casa, contra el Pou Escorial.