Contundent victòria del Cambrils Unió davant La Floresta que el manté líder del grup

A falta d'una jornada per tancar la primera fase i de disputar un partit ajornat davant el Montblanc, el Cambrils Unió encapçala el grup 12 del Torneig de Segona Catalana

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i la Floresta, disputat aquest passat dissabte | Juan Antonio Dorado

Futbol                Torneig de Segona Catalana                   Grup 12

Cambrils Unió 7 - La Floresta 1

Alineació: Ródenas (Iván León m.72), Aleix (Edu Sosa m.46), Guille(Alex m.55), Torres, Jusi, Uri Benito, Arnau, Marc Benito, Ivan Bruno (Roger m.46), Samu Garcia (Gallego m.46) i Samu Blanes.

Gols: 0-1, minut 6, gol d'Achraf; 1 - 1, minut 13, gol de Samu Blanes; 2-1, minut 20 gol de Samu Garcia (penal); 3 - 1, minut 35 gol de Samu Garcia; 4 - 1, minut 59 gol de Marc Benito; 5 - 1, minut 65 gol de Roger; 6 - 1, minut 70 gol de Gallego; 7 - 1, minut 87 gol Samu Blanes

Contundent victòria del Cambrils Unió davant La Floresta en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal. Abans de l'inici del partit es va guardar un minut de silenci per la mort del jugador cadet del Camp Clar.
D'entrada, va saltar la sorpresa quan La Floresta es va avançar en el marcador en el minut 6 de partit, aprofitant uns errada defensiva local. Però poc els va durar la il·lusió ja que el Cambrils va aconseguir l'empat set minuts després. El domini local va fer que es marquessin dos gols mes abans de la mitja part, un d'ells de penal per unes clares mans dins l'àrea per part d'un jugador visitant.

La superioritat encara es va fer mes palesa al segon temps, en el que el Cambrils Unió va aconseguir quatre gols més i va desaprofitar unes altres vuit ocasions claríssimes i que en cas de fer-les efectives s'hauria pogut donar un resultat d'escàndol. Per la seva part, La Floresta es va mostrar com un conjunt incòmode el primer temps, però massa guerriller en el segon, quan es va veure superat i golejat. En el segon temps el conjunt visitant tan sols van xutar a porta en una ocasió.
D'altra banda, el Cambrils Unió, molt superior, va fer el bon joc que que mostra aquesta temporada en els partits que s'han disputat en aquest torneig. Els aficionats lamenten que no s'hagi jugat la competició de lliga, on es podria veure l'enorme vàlua i el compensat de tots els jugadors, que demostren que volen ser titulars.

El proper dissabte el Cambrils Unió jugarà al camp del Reddis el darrer partit d'aquesta primera fase de grups del Torneig de Segona Catalana. El Cambrils Unió continua liderant el grup i encara té un partit ajornat davant el Montblanc, que es jugarà el dissabte 22 de maig.

Diferents imatges de l'enfrontament entre el Cambrils Unió i La Floresta (fotos: Juan Carlos Dorado)