Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH salva el primer «matx ball» en l'últim segon

En el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports va derrotar el Masquefa per 6 a 5

Per Redacció

Partit entre el Cambrils CH i el Masquefa, disputat aquest passat dissabte a la tarda
Partit entre el Cambrils CH i el Masquefa, disputat aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Hoquei patins             Segona Catalana                      Grup 4-1

Cambrils CH 6 - CP Masquefa 5   

El Cambrils va guanyar aquest dissabte al líder de la lliga, el Masquefa, per 6 a 5 en un partit que no es va decidir fins quan faltava un segon. Els cambrilencs es van avançar amb un gol de Luciano, però, tres minuts més tard, el Masquefa va empatar i, poc després, es va posar per davant en el marcador. Els visitants van ampliar el resultat i van arribar al descans amb el resultat d'1 a 3 a favor.

En la segona meitat, quan es portaven 7 minuts disputats, Pol va posar el 2 a 3 i Ivan va empatar el partit. Poc va durar l'alegria pel Cambrils, ja que el Masquefa va tornar a posar-se per davant en el marcador. Poc després, l'àrbitre va assenyalar un penal en contra dels cambrilencs que els visitants van transformar per posar el 3 a 5. El Cambrils va retallar distàncies amb una falta directa magistralment executada per Pol. Els cambrilencs van poder empatar el partit amb una nova directa, però el porter visitant la va aturar. Per la seva banda, el Masquefa també va disposar d'una falta directa que el porter del Cambrils, Raül, va aturar. Quan faltaven 6 minuts, novament Pol posava l'empat al marcador.

Els visitants van veure com els hi treien una targeta blava i falta directa quan faltaven 5 minuts, però els cambrilencs no van aprofitar-la i el marcador no es va moure. En aquell moment, l'entrenador visitant es va enfrontar contra l'afició local fins al punt d'amenaçar-la amb un estic. L'àrbitre el va expulsar. El Masquefa jugaria la resta del partit amb un jugador menys si no encaixava gol. El Cambrils va collar per marcar el gol de la victòria que els permetés seguir amb opcions de play off. EL gol semblava que no arribaria, però, en una bola morta a l'àrea, Pol firmava el pòquer de gols i donava una victòria clau al Cambrils quan faltava un segon.

El pròxim dissabte a les 17:15 h, el Cambrils visitarà la pista del Castellar per buscar una nova victòria que els permeti segui lluitant per jugar el play off.

Comenta aquest article