Informació general

Concentració

Nova jornada de resistència dels Avis i Àvies a la plaça de la Vila

Prop d'unes quaranta persones van participar a la concentració envoltades de certa expectació per part de gent que estava asseguda a les terrasses dels bars de la plaça

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Un sol esplèndid i un ambient primaveral va acollir, ahir, la concentració setmanal dels Avis i Àvies. Prop d'unes quaranta persones van participar a la concentració envoltades de certa expectació per part de gent que estava asseguda a les terrasses dels bars de la plaça. A l'inici de l'acte, el portaveu dels Avis i Àvies va fer esment de la patacada electoral de Ciudadanos a les eleccions de la Comunidad de Madrid celebrades el dia abans i va tenir un especial record per a la presidenta del partit, Inés Arrimadas.

D'altra banda, l'eslògan "Plaça de la Vila resisteix" ha enganxat amb força dins el col·lectiu i ja han encarregat una pancarta amb aquest lema acompanyat de la paraula "Independència". Els Avis i Àvies confien que la setmana vinent ja es pugui fer visible a la concentració del proper dimecres.

L'apartat protocol·lari de la concentració va seguir rel mateix guió de sempre, amb el cant de l'Estaca com a inici i els Segadors com a tancament. Entre un cant i l'altre, uns quants eslògans i tonades reivindicatives per demostrar que els Avis i Àvies resisteixen de veritat.

Comenta aquest article