Societat

Alimentació

El xef cambrilenc Diego Campos participa al llibre solidari «Estrellas contra el deperdicio»

Per Redacció

Portada del llibre «Estrellas contra el deperdicio»
Portada del llibre «Estrellas contra el deperdicio» | Cedida
El xef cambrilenc Diego Campos del restaurant Rincón de Diego participa al llibre "Estrellas contra el desperdicio", un projecte solidari que reuneix una trentena dels millors cuiners –entre ells Ferran Adrià, Joan Roca, Juan Mari i Elena Arzak, Pedro Subijana o Ángel León entre d'altres– que han elaborat un llibre de receptes contra el malbaratament d'aliments. En aquest s'hi poden trobar els seus consells, trucs i receptes per evitar que el menjar acabi a la brossa. Un total de 30 receptes d'aprofitament alimentari elaborades i cedides desinteressadament pels principals xefs de la gastronomia espanyola que també convida a reflexionar sobre el valor dels aliments, així com de la importància de no malbaratar-los.
 
El llibre, a més, té una vessant solidària ja que les seves vendes es destinaran a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments. Els exemplars –amb un preu de 14,96 euros– ja es poden adquirir a través d'Amazon o l'AECOC (Associació de Fabricants i Distribuïdors).
 
Recepta de Diego Campos que apareix al llibre de receptes

 

Comenta aquest article