Informació general

Detencions

Les càmeres de lectura de matrícules detecten al Molí de la Torre el vehicle d'una dona de 26 anys amb una ordre de crida i recerca

Per Redacció

Imatge d'unes càmeres de lectura de matrícules instal·lades a diferents entrades de Cambrils
Imatge d'unes càmeres de lectura de matrícules instal·lades a diferents entrades de Cambrils | Cedida (Twitter Policia Local)

El passat divendres 30 d'abril a la tarda, el sistema de càmeres de lectura de matrícules va detectar, a l'entrada de Cambrils, un vehicle de la marca Mercedes el propietari del qual presentava antecedents. Una dotació de la Policia Local de Cambrils va localitzar la conductora del mateix –una dona de 26 anys– al barri del Molí de la Torre. Aquesta tenia una ordre de crida i recerca pel Jutjat Penal número 3 de Girona. Aquesta va ser detinguda i passarà a disposició judicial.

Detingut a Vilafortuny un home amb diversos antecedents

D'altra banda, el mateix divendres a les 21 hores del vespre, arran de la tramitació d'unes diligències judicials, la Policia Local de Cambrils va localitzar a l'avinguda de la Diputació –a l'alçada de Vilafortuny– un home de 43 anys amb diversos antecedents per delictes i ordre de detenció i presentació al Jutjat d'Instrucció 5 de Tarragona. L'individu també va ser detingut i passarà a disposició judicial.

Coche de policía
 

Comenta aquest article