Cultura

Concert

Les Womblues esgoten les entrades al Teatre del Casal

Big Mama Montse, Sister Marion i Sweet Marta actuen a Cambrils en el que ha esta el tercer concert de la 13a Mostra Jazz&Blues de Cambrils

Per Andreu Dalmau

Les Womblues, ahir, al teatre del Casal Parroquial
Les Womblues, ahir, al teatre del Casal Parroquial | Andreu Dalmau

Ahir dissabte va continuar la 13a Mostra Jazz&Blues de Cambrils, organitzada per La Mar de Jazz, amb l’actuació de les Womblues, una agrupació formada per Big Mama Montse, Sister Marion i Sweet Marta. Les entrades al Teatre del Casal es van esgotar per veure  les blueswoman. El concert va començar amb retard ja que es va formar una llarga cua a la plaça Sant Pere. Ja eren gairebé les 20:30 quan Isaac Albesa va sortir a l’escenari per agrair al públic la seva assistència i a les artistes, a les que va qualificar com “Reines del Blues”, per tornar al Teatre del Casal.

Un cop a l’escenari, Big Mama Montse, la cantant i guitarrista, va admetre que trobaven a faltar la connexió amb el públic després de tants mesos allunyades de les sales de concerts. La connexió al Teatre del Casal, però, va ser molt bona. El públic es va animar molt amb els acudits de les Womblues, que entre cançó i cançó feien comèdia, i també van participar en algunes cançons en què les cantants els hi ho van demanar. El públic també va aplaudir molt enèrgicament els solos al piano de Sister Marion i, sobretot, els virtuosos solos d’harmònica de Sweet Marta que van entusiasmar a tothom. En algun moment fins i tot es va sentir des de les butaques un “Sou molt bones!” que va provocar el riure a les cantants i a la resta del públic.

Es van interpretar cançons de diferents artistes com Junior Wells, Candy Kane o Tina Turner, i també cançons pròpies. La major part del programa era blues, però també es va tocar gospel i alguna balada. Abans d’acabar el concert, les cantants van agrair al públic la seva presència i van animar-los a seguir consumint cultura. Degut al retard produït a l’inici del concert, l’acte es va acabar gairebé a les 22h de la nit, cosa que va provocar que part del públic marxés sense escoltar el bis per por al toc de queda.

La propera cita de la 13a Mostra Jazz&Blues de Cambrils és a la Cripta de l’Ermita amb el concert de Carles Vinarès, avui diumenge 2 de maig. Les entrades costen 10€ i es poden adquirir a entradium.com.

 

 

Comenta aquest article