Esports

Futbol sala

Ajustada victòria del Mediterrani davant el Huracans La Selva

Un gran esperit de lluita i una molt bona defensa van aconseguir que l'equip cambrilenc sumés tres punts més

Per Redacció

Un moment del partit entre el Mediterrani i l'Huracans La Selva, disputat diumenge al migdia
Un moment del partit entre el Mediterrani i l'Huracans La Selva, disputat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Futbol sala               Divisió d'Honor Catalana                 Grup 3

CFS Mediterrani 2 - Huracans La Selva 1

Partit molt intens el que van disputar el Mediterrani i el Huracans La Selva, un equip de la part alta de la classificació. Els cambrilencs van haver de suar per aconseguir la victòria davant d'un bon equip

El partit va començar amb domini de l'equip cambrilenc que va estavellar la pilota al pal en més d'una ocasió. L'equip visitant també va disposar de bones ocasions per marcar però la gran actuació del porter cambrilenc Roger va aconseguir mantenir la porteria a zero fins que faltaven dos minuts per a la mitja part que arribava el gol visitant després d'un error defensiu del Mediterrani. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la represa, el Mediterrani va sortir amb força i va pressionar la porteria rival, disposava de nombroses ocasions que no es materialitzaven. Finalment van arribar els gols amb dues bones accions d'atac de l'equip cambrilenc culminades amb dues grans definicions d'Albert Chàfer. A la part final del partit va tocar patir després que l'àrbitre expulsés Héctor per doble targeta groga. L'equip es va quedar amb només dos jugadors de camp a falta de dos minuts. La Selva amb porter jugador feia un atac de 5 contra 3. Una grandíssima defensa dels tres jugadors cambrilencs va aconseguir aguantar el marcador i sumar una nova victòria.

Aquest proper cap de setmana no hi ha lliga. La competició es reprèn el cap de setmana del 8 i 9 de maig i el Mediterrani visita la pista del Futsal Valls.
 

Comenta aquest article