Societat

Igualtat

La Casa de la Vila llueix una pancarta amb motiu del Dia per a la Visibilitat Lèsbica

Durant tota aquesta setmana, el balcó de l'Ajuntament lluirà la pancarta commemorativa d'aquest dia, il·lustrada per l'artista cambrilenca Marta Nolla

Per Redacció

La imatge de la pancarta ha estat creada per l'artista cambrilenca Marta Nolla
La imatge de la pancarta ha estat creada per l'artista cambrilenca Marta Nolla | Cedida

Avui, 26 d'abril, es commemora el Dia per a la Visibilitat Lèsbica. Des del Servei d’Atenció Integral (SAI) de l’Ajuntament de Cambrils posen de manifestat la necessitat del reconeixement de les dones lesbianes en totes les etapes i àmbits de la vida. "Encara avui en dia, existeixen actituds i comportaments homòfobs i masclistes que dificulten la vida en plena llibertat de les dones lesbianes, i sovint reben una doble discriminació, una per ser dones i l’altra per la seva orientació sexual. Cal continuar treballant per a construir una societat plural i diversa, on tothom sigui visible, sigui quina sigui la seva orientació sexual, la seva identitat o la seva expressió de gènere" han manifestat des del SAI.

Durant tota aquesta setmana, el balcó de l'Ajuntament lluirà la pancarta commemorativa d'aquest dia, il·lustrada per l'artista cambrilenca Marta Nolla.

Comenta aquest article