Societat

Club Nàutic

L'assemblea de socis del Club Nàutic Cambrils aprova el pressupost de l'entitat pel 2021, que sobrepassa els dos milions d'euros

L’Assemblea General Ordinària de Socis del Club Nàutic Cambrils es va celebrar aquest passat dissabte 24 d'abril a la tarda, de forma virtual

Per Redacció

El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, en un moment de l'assemblea virtual de socis
El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, en un moment de l'assemblea virtual de socis | Cedida

L’Assemblea General Ordinària de Socis del Club Nàutic Cambrils, celebrada aquest passat dissabte 24 d'abril a la tarda, va donar llum verda al pressupost de l’entitat pel 2021, un pressupost que sobrepassa els 2 milions d'euros. Després de mesos complicats a nivell general a causa de l’impacte de la Covid-19, el pressupost preveu un increment de l'activitat i dels serveis al Club durant aquest any 2021. Entre aquests, una major activitat a la Secció Esportiva i a les tasques del varador degut a l’arribada del nou Travelift en poques setmanes. Això permetrà al CNCB moure embarcacions de fins a 150 tones i suposarà un salt qualitatiu i quantitatiu a l’activitat del varador. A això cal sumar-hi la reobertura del restaurant del CNCB, el mes de maig, i la continuació de les obres en marxa ja projectades al Club.

Per altra banda, l’Assemblea General va ratificar la liquidació de l’exercici econòmic 2020, uns resultats auditats i que tal com ha informat el Club Nàutic, "reflecteixen unes finances sanejades i transparents". El President del CNCB, Ramon Vallverdú, va marcar, també, alguns dels punts claus del full de ruta de l’entitat pels propers mesos. Amb l’objectiu principal de fer “un club dels socis”, Vallverdú i el seu equip posen el focus "en una gestió sostenible i transparent, la reversió als socis dels bons resultats econòmics i la professionalització del varador per donar millors serveis a preus competitius". A això cal sumar-hi la voluntat d'incrementar el nombre d’associats, promoure l’arribada d’embarcacions de grans dimensions i el foment de les activitats nàutiques a través d’accions que s’estan treballant amb altres ports i les federacions catalana i espanyola.

Seguint les normatives marcades per les autoritats sanitàries, que prohibeixen les reunions presencials de més de sis persones, l’Assemblea Ordinària del Club Nàutic Cambrils es va celebrar de manera telemàtica per segona vegada en la història del Club. L'assemblea va comptar amb gairebé una vuitantena de socis i sòcies connectats virtualment des de diferents punts del país. En aquest sentit, cal remarcar que les limitacions de moviments i reunió van fer, segons el Club Nàutic, que "no fos possible incloure a l’ordre del dia d’aquesta Assemblea el punt de votació referent a la moció de censura presentada per un grup de socis del CNCB. Segons la normativa, aquesta votació ha de fer-se de manera presencial i, per tant, es convocarà l’Assemblea pertinent un cop la situació ho permeti."

Comenta aquest article