Societat

Sant Jordi

Els Amics de la Gent Gran celebren la diada de Sant Jordi

Per Redacció

Trobada de l'alcaldessa Camí Mendoza i la regidora de Benestar Social, Hèléne Arcelin, amb membres dels Amics de la Gent Gran a la terrassa del Casal
Trobada de l'alcaldessa Camí Mendoza i la regidora de Benestar Social, Hèléne Arcelin, amb membres dels Amics de la Gent Gran a la terrassa del Casal | Cedida

Els Amics de la Gent Gran de Cambrils van celebrar, ahir, la diada de Sant Jordi. En aquesta ocasió hi van participar l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Benestar Social i Salut, Hélène Arcelin, que van mantenir una trobada a la terrassa del Casal amb la Concepció, de 73 anys, per compartir una estona amb ella, regalar-li un llibre i una rosa i desitjar-li una bona diada. La Concepció és una de les persones ateses per aquesta fundació, que té un conveni amb l’Ajuntament de Cambrils per lluitar contra la soledat no desitjada de les persones grans.  

Com cada any, durant el mes d’abril, l’associació engega una campanya que pretén acostar Sant Jordi a la gent gran. Aquest any la campanya es titula "Sant Jordi en Companyia" i, malgrat el context i dificultats derivades de la pandèmia, l’entitat segueix treballant per acompanyar a les persones grans en aquesta data tan assenyalada.  

El programa d’accions i activitats al voltant de Sant Jordi dels Amics de la Gent Gran inclou el lliurament de 1.500 ‘Roses Contra l’Oblit’ a les persones que acompanyen habitualment, visites i trucades de suport de les persones voluntàries, activitats locals en grups reduïts i una campanya de sensibilització a les xarxes socials, entre altres accions.    

Comenta aquest article