Ciclisme

Edgar Curto queda en l'onzena posició de la darrera prova de la Copa d'Espanya de ciclisme disputada a Jaén

Corredors de l'equip gironí Antiga Casa Bellsolà, amb el cambrilenc Edgar Curto, el segon per l'esquerra | Cedida
El passat 18 d'abril es va disputar una de les proves de la Copa d'Espanya de ciclisme a la població andalusa de Torredonjimeno (Jaén), en la qual hi van participar uns 175 corredors dels 25 millors equips de l'Estat, en els què també hi formen part alguns corredors estrangers. Enguany, el cambrilenc Edgar Curto milita a les files del seu nou equip, la formació gironina Antiga Casa Bellsolà que compta amb corredors de diferents nacionalitats.

La cursa va comptar amb un recorregut de 175 quilòmetres amb 3 ports de muntanya. Es va enfilar l'últim port amb més d'un centenar de corredors però el pilot es va trencar durant l'ascensió del port. Per davant va marxar escapat un grup de 35 corredors que es van disputar la victòria a l'esprint. Finalment, el cambrilenc Edgar Curto va aconseguir entrar en l'onzena posició de la classificació general i quedant el vuitè en la seva categoria sub-23. La victòria va ser per al corredor Timo de Jong dels Països Baixos que forma part de l'equip Telcom.