Informació general

Formació

Una quinzena d'alumnes inicia el nou curs subvencionat de carnisseria de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Per Redacció

Una quinzena d’alumnes va començar, ahir, el nou curs de Carnisseria i elaboració de productes carnis
Una quinzena d’alumnes va començar, ahir, el nou curs de Carnisseria i elaboració de productes carnis | Cedida

Una quinzena d’alumnes va començar, ahir, el nou curs de Carnisseria i elaboració de productes carnis a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. La formació està organitzada pel Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació en col·laboració amb l'Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Està destinat prioritàriament a persones aturades i el subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.  

L’objectiu d’aquest curs gratuït és preparar a l’alumnat per realitzar operacions de preparació, elaboració i comercialització de productes carnis per desenvolupar llocs de treball de carnisser/a o xarcuter/a. Es tracta d’un certificat de professionalitat de 550 hores de durada, que inclou 80 hores de pràctica a carnisseries o establiments de productes carnis. Els certificats de professionalitat són documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que l'obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències del mercat de treball.  

El curs es durà a terme fins el 29 d’octubre a l’Escola d’Hoteleria i el realitzaran 15 alumnes. Encara queden algunes places lliures i, com que és un curs modular, es poden incorporar nous alumnes a l’inici de cada mòdul nou. Per ampliar la informació i realitzar inscripcions les persones interessades es poden adreçar a l'Ateneu Juvenil i Centre de Formació l'Estudi (avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta) o trucar al 977 30 74 01.  

Comenta aquest article