El Marina Cambrils empata al camp de la Unió Astorga després de tenir la victòria encarrilada

Imatge d'arxiu d'un partit del Marina jugat aquest passat mes de març
Imatge d'arxiu d'un partit del Marina jugat aquest passat mes de març | Berta Ruiz

Tercer Catalana, grup 2

Unió Astorga 3 - Marina Cambrils 3

El Marina Cambrils va sumar un punt al difícil camp de la Unió, tot i que en els darrers minuts de partit es va deixar escapar una victòria que tenia encarrilada. Els locals –un equip que pressiona molt al rival– es van avançar en el marcador en el minut 24, però abans d'arribar al descans, el Marina va aconseguir empatar amb un gol d'Aneudy Silverio. En la segona part, el Marina Cambrils va sortir molt més dominar i es va fer amb el control del partit. Fruit d'aquestes bones sensacions, els cambrilencs van aconseguir dos gols: el primer de penal en el minut 65 –transformat per Aneudy Silverio– i l'altre en el minut 74, obra d'Omar Bouaich El Abassi. Amb l'1 a 3 favorable, cap al minut 85, l'àrbitre va expulsar un jugador del Marina Cambrils amb una rigorosa targeta groga que va ser molt protestada pels cambrilencs. A més, l'àrbitre va atorgar 10 minuts de temps de descompte, una altra decisió que no van entendre a les files del Marina. En aquest temps extra, la Unió Astorga va anar a per totes i va pressionar molt. En el minut 88 feien el 2 a 3 i en el 89 aconseguien l'empat a tres. Els cambrilencs –amb un jugador menys– no van poder mantenir la renda de dos gols i finalment es van haver de conformar amb l'empat.

El proper partit serà el proper diumenge 25 d'abril, a les 12.15 hores, a casa contra el Montbrió. Inicialment, el Marina havia fet la petició d'avançar el partit a les 18 hores de dissabte, però encara no hi ha confirmació oficial.