El Mediterrani planta cara al líder, el Sícoris, tot i que el partit acaba en derrota pels cambrilencs

Un moment del partit entre el Mediterrani i el Sícoris Club, disputat el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Futbol sala            Divisió d'Honor Catalana              Grup 3

CFS Mediterrani 3 - Sícoris Club 5

Derrota del Mediterrani en un partit força igualat on un seguit de detalls puntuals han fet decantar la victòria a favor de l'equip visitant, el líder del grup. El partit començava amb una clara superioritat de l'equip visitant que aconseguia avançar-se en el marcador amb un 0 a 2. Els jugadors lleidatans guanyaven les esquenes dels jugadors locals amb molta facilitat. Després d'aquest sotrac inicial els jugadors cambrilencs van reaccionar i van començar a dominar i a crear ocasions de gol claríssimes fins retallar distàncies amb l'1 a 2, mitjançant Plaza. Els jugadors del Mediterrani van seguir amb la mateixa intensitat i va disposar de tres ocasions més, totes elles claríssimes, amb un xut al pal inclòs.
Al començament de la segona part, els primers quatre minuts de descontrol  va significar que el marcador es posés amb un 1 a 4 pels visitants. Els jugadors cambrilencs no van abaixar els braços i amb esforç i convenciment va arribar el segon gol del Mediterrani, obra del porter Roger que va protagonitzar una gran pujada i una fantàstica finalització. En aquests compassos de partit, el Mediterrani sortia amb atac de 5 per intentar retallar distàncies i en un tall de pilota dels visitants va arribar el 2 a 5 en el marcador. Posteriorment, el Mediterrani aconseguia el definitiu 3 a 5. A destacar l'entrega i l'actitud dels jugadors cambrilencs davant el líder del grup.
Aquest proper diumenge el Mediterrani jugarà a la pista de l'AES La Sénia.