Informació general

Conferència

El Centre Cristià ABC oferirà, demà, la conferència «Vacunes de l'esperança post-covid» a càrrec de la doctora Ester Martínez

Per Redacció

Aspecte del local del Centre Cristià ABC situat al carrer de Jaume Ferran, 12
Aspecte del local del Centre Cristià ABC situat al carrer de Jaume Ferran, 12 | Cedida

El Centre Cristià ABC acollirà, demà a les 12 hores, la conferència titulada "Vacunes de l'esperança post-covid", a càrrec de la psicòloga clínica, professora i escriptora, Ester Martínez. La Dra. Martínez, amb una llarga i reconeguda experiència en teràpies i assessorament, aportarà informació sobre les diferents vacunes. Des del passat 1 d'abril, el Centre Cristià ABC ha programat diferents conferències i activitats sota el lema "Desafiament, Busqueu-me i viureu", de la mà del pastor Fernando Campillo. En aquesta ocasió, aquesta conferència aportarà eines pràctiques per viure amb esperança la situació actual.

Abans de l'inici de la conferència també hi haurà una estona de cançons i reflexions espirituals. D'altra banda, el Centre Cristià ABC també organitza un curs setmanal –via zoom– sobre la resolució de conflictes adreçat a les famílies. Les instal·lacions del centre estan situades al carrer de Jaume Balmes, número 12.

Comenta aquest article